Ingredients:
140g mantega
200g de sucre de canya
50g sucre llustre
1/2 cullereta de sal
2 ous
350g farina
1 cullereta de llevat
1 cullereta de canyella
100g de avellanes motlles
200g trocets de xocolata
Posarem a escalfar el forn a 190ºC. En una safata estendrem un full de paper per enfornar.
En un bol barrejarem bé la mantega, la canya de sucre, el sucre llustre i un polsim de sal fins que el sucre s'hagi dissolt. Afegirem els dos ous i remenem.
Afegim la farina amb el llevat i la canyella i remenem fins a formar la massa.
Per últim afegirem les avellanes i els trocets de xocolata i remenem.
Amb una cullera sopera agafarem les porcions.
Les ficarem al forn, amb el calor al mich i les deixem uns 15-17 minuts.
Les deixem refredar i ja es poden menjar!
T'han quedat molt be aquestes cookies Avellanes i amb canyella.
ResponEliminaGràcies!
EliminaEps....com xuta aquesta KitchenAid, eh?....a que estàs contenta?
ResponEliminahe he! no és meva! Estem a la cuina de una amiga meva, jo no tinc tants estris.... espero tenir-ne algun dia! Gràcies pel teu comentari!
ResponEliminaHallo, ich bin John aus Fooduel.com. Es ist ein Ort Benutzern Stimme, in denen Rezepte
ResponElimina1-10.
Es ist ein Ranking der besten Rezepte und ein Profil mit Ihren Rezepten bestellt. Jedes Rezept hat einen Link zu dem Blog, dass Rezept gehört. Auf diese Weise können Besucher auf Ihrem Blog erhalten
Es ist einfach, schnell und macht Spaß. Das beste Foto wird hier bleiben, Rezepte
Ich lade Sie zu Ihrem Blog hinzufügen und geben lade ein Rezept mit einem schönen Foto.
Wir würden uns freuen, dass Rezept, das Sie gerne mit einigen Beteiligen this.Look Amazing!
Grüße
http://www.Fooduel.com