Hola a tots i a totes,
primer de tot, gràcies per clicar en el meu bloc i dedicar un temps a llegir-ho, espero no decebre-us.
Nos sóc cap cuinera professional ni cap excel.lent mestressa de casa. Només que m´he assabentat que m´agrada cuinar i vull experimentar amb els pocs estris dels que disposa la meva petita cuina
Moltes vegades se m´ha passat pel cap d´ assistir a un curs de cuina mediterrània, també he pensat però, que amb les vegades que m´equivoco a l´hora de fer, millor m´estalvio el temps i els diners per aquests moments.
Sóc nascuda a Girona, una ciutat preciosa situada al nord-est de Catalunya. He viscut però tota la meva vida a Barcelona, tot i que ara sóc a Alemanya i el meu son és viure en algun moment a Sant Quirze Safaja o al peu del Montseny. De mare catalana i pare alemany, amb l´avi matern de Galicia i el meu avi per part de pare pastisser, vull crear un bloc de cuina que integri la cuina catalana, l´alemanya i la galega. Aquesta última més desconeguda per mi, així que qualsevol critica, serà ben rebuda. No descartaré cap plat exquisit ni cap influència que no corresponguin a aquestes i que no em deixin el paladar indiferent, ara mateix em ve al cap la sopa Soljanka de Rússia. mmmm...!!!
primer de tot, gràcies per clicar en el meu bloc i dedicar un temps a llegir-ho, espero no decebre-us.
Nos sóc cap cuinera professional ni cap excel.lent mestressa de casa. Només que m´he assabentat que m´agrada cuinar i vull experimentar amb els pocs estris dels que disposa la meva petita cuina
Moltes vegades se m´ha passat pel cap d´ assistir a un curs de cuina mediterrània, també he pensat però, que amb les vegades que m´equivoco a l´hora de fer, millor m´estalvio el temps i els diners per aquests moments.
Sóc nascuda a Girona, una ciutat preciosa situada al nord-est de Catalunya. He viscut però tota la meva vida a Barcelona, tot i que ara sóc a Alemanya i el meu son és viure en algun moment a Sant Quirze Safaja o al peu del Montseny. De mare catalana i pare alemany, amb l´avi matern de Galicia i el meu avi per part de pare pastisser, vull crear un bloc de cuina que integri la cuina catalana, l´alemanya i la galega. Aquesta última més desconeguda per mi, així que qualsevol critica, serà ben rebuda. No descartaré cap plat exquisit ni cap influència que no corresponguin a aquestes i que no em deixin el paladar indiferent, ara mateix em ve al cap la sopa Soljanka de Rússia. mmmm...!!!
Bé doncs.......... el començament dels començaments va ser la compra d´aquest llibre totalment vuit per omplir de receptes!!
Helga, et desitge molta sort en el blog blogaire! Marta
ResponEliminaOh! Marta, moltíssimes gràcies! quina il·lussió que em fa, el meu primer comentari al Blog.....Merci!!!!
Elimina