Per acompanyar el cafè de la tarda és perfecte! Amb aquesta tardor tan freda per aquí a dalt i a petició del meu llaminer,
Ingredients per 6 racions:
300 g de farina
200 g de sucre
4 ous
250 g mantega
2 llimones
50 g ametlles mòltes
1 cullereta de sucre de vainilla
1 sobre de llevat
1 polsin de sal
50 g de sucre llustre
Duració: 50 minuts Dificultat: baixa
Escalfem el forn a 220°C
Trossegem la mantega i la deixem fora de la nevera mentre preparem la resta
Rentem les llimones i ratllem la seva pell i exprimim el seu suc
Batem els ous amb el sucre fins que es crei aquella espuma. Afegim la farina, les ametlles i el llevat. Una cullereta de sucre de vainilla i el polsin de sal
Afegim tota la mantega am la ratlladura de llimona i la meitat de suc. Ho batem tot bé.
Abocar al motlle que prèviament haurem untat amb mantega i empolvorat am sucre.
Ho deixem 20 minuts al forn a 210°C i i després 25 minuts més a 180°C
Si veieu necessari cobrir el pa de pessic amb paper d´alumini mentre està al for per tal de que no es dori molt, doncs això.
Ja tret del forn i encara calent, aboquem la resta del suc de llimona amb 50 g de sucre llustre
El deixem refredar i....gualá
M´encanta l´olor que ha quedat en la casa i ara ja de cara a l´hivern, m´encanta encendre el forn!
Ingredients per 6 racions:
300 g de farina
200 g de sucre
4 ous
250 g mantega
2 llimones
50 g ametlles mòltes
1 cullereta de sucre de vainilla
1 sobre de llevat
1 polsin de sal
50 g de sucre llustre
Duració: 50 minuts Dificultat: baixa
Escalfem el forn a 220°C
Trossegem la mantega i la deixem fora de la nevera mentre preparem la resta
Rentem les llimones i ratllem la seva pell i exprimim el seu suc
Batem els ous amb el sucre fins que es crei aquella espuma. Afegim la farina, les ametlles i el llevat. Una cullereta de sucre de vainilla i el polsin de sal
Afegim tota la mantega am la ratlladura de llimona i la meitat de suc. Ho batem tot bé.
Abocar al motlle que prèviament haurem untat amb mantega i empolvorat am sucre.
Ho deixem 20 minuts al forn a 210°C i i després 25 minuts més a 180°C
Si veieu necessari cobrir el pa de pessic amb paper d´alumini mentre està al for per tal de que no es dori molt, doncs això.
Ja tret del forn i encara calent, aboquem la resta del suc de llimona amb 50 g de sucre llustre
El deixem refredar i....gualá
M´encanta l´olor que ha quedat en la casa i ara ja de cara a l´hivern, m´encanta encendre el forn!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada