Aquest Risotto està riquíssim, us convido a que el feu, és fàcil i ràpid!
Ingredients:
400g arròs
400g de bolets llaminats
400g de gambes pelades congelades
1 ceba gran
2 gots de vermut blanc o cava
1l de brou de verdures
Sal, oli, farigola
2 cullerades de mantega
formatge parmesà al gust
Preparació:
Tallarem la ceba molt petitona i la sofregim. Quan estigui transparent afegim els bolets i els ofegarem fins que hi agin tret tot l'aigua.
Afegirem les gambes pelades i les ofegem una mica. A continuació afegim l'arròs, ho barregem tot. Tot seguit el salem, afegim la farigoa i el vermut. Deixem que s'evapori una mica l'acohol i anirem afegint poc a poc el brou de verdures ja precalentat, a foc lent, i de tal manera que deixarem d'afegir quan creiem que l'arròs estigui al dent i no quedi caldós. Retirem l'arròs del foc i afegim la mantega i ho barregem tot bé. Servir calent, i un cop al plat, formatge parmesà a gust del consumidor.
Ingredients:
400g arròs
400g de bolets llaminats
400g de gambes pelades congelades
1 ceba gran
2 gots de vermut blanc o cava
1l de brou de verdures
Sal, oli, farigola
2 cullerades de mantega
formatge parmesà al gust
Preparació:
Tallarem la ceba molt petitona i la sofregim. Quan estigui transparent afegim els bolets i els ofegarem fins que hi agin tret tot l'aigua.
Afegirem les gambes pelades i les ofegem una mica. A continuació afegim l'arròs, ho barregem tot. Tot seguit el salem, afegim la farigoa i el vermut. Deixem que s'evapori una mica l'acohol i anirem afegint poc a poc el brou de verdures ja precalentat, a foc lent, i de tal manera que deixarem d'afegir quan creiem que l'arròs estigui al dent i no quedi caldós. Retirem l'arròs del foc i afegim la mantega i ho barregem tot bé. Servir calent, i un cop al plat, formatge parmesà a gust del consumidor.
Tornareu a repetir!
Molt be aquest Risotto de gambes i bolets te de ser molt bo.
ResponElimina