Aquesta tarta alemana, rep el nom de Pflaumen-Streuselkuchen. Streusel no té traducció que jo sàpiga, el que puc dir, es que és una barreja de farina, sucre, sucre de vainilla i mantega, tot ficat al forn es crean una espècie de boletes dolces.
Ingredients:
Mantega per untar la safata del forn
Pel recobriment 2 1/2 Prunes
Streusel
100g de farina
50g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
1 polsim de canyela mòlta
75g de mantega a temperatura ambient
La masa de la base
375g de farina
1 sobre de llevat
50g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
1 polsim de sal
200ml de llet
75g de mantega o margarina a temperatura ambient.
Preparació:
Untar la safata del forn amb mantega
Pel recubriment rentem les prunes, traiem l'os i les tallem a la meitat.
Streusel
Tindrem la farina en un bol i afegirem tots els ingredients que corresponen a l' Streusel i ho batem tot.
Posem a escalfar el forn. Amunt i avall a 200ºC l'aire calent a 180ºC. En cas de tenir un forn que no tingui aquesta opció, deixarem amunt i avall a 180ºC
La masa de la base
Barrejem la farina i el llevat en pols en un bol. Afegirem el sucre, el sucre de vainilla, la sal, la llet i la mantega i ho batem durant 2 minuts. Enfarinem una mica la masa per sobre, per tal de poder agafarla i la posarem ben repartida en la safata que farem servir pel forn.
Afegirem les prunes i seguidament l'Streusel
Espero que la proveu, és realment exquisita!!!
Ingredients:
Mantega per untar la safata del forn
Pel recobriment 2 1/2 Prunes
Streusel
100g de farina
50g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
1 polsim de canyela mòlta
75g de mantega a temperatura ambient
La masa de la base
375g de farina
1 sobre de llevat
50g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
1 polsim de sal
200ml de llet
75g de mantega o margarina a temperatura ambient.
Preparació:
Untar la safata del forn amb mantega
Pel recubriment rentem les prunes, traiem l'os i les tallem a la meitat.
Streusel
Tindrem la farina en un bol i afegirem tots els ingredients que corresponen a l' Streusel i ho batem tot.
Posem a escalfar el forn. Amunt i avall a 200ºC l'aire calent a 180ºC. En cas de tenir un forn que no tingui aquesta opció, deixarem amunt i avall a 180ºC
La masa de la base
Barrejem la farina i el llevat en pols en un bol. Afegirem el sucre, el sucre de vainilla, la sal, la llet i la mantega i ho batem durant 2 minuts. Enfarinem una mica la masa per sobre, per tal de poder agafarla i la posarem ben repartida en la safata que farem servir pel forn.
Afegirem les prunes i seguidament l'Streusel
i ho ficarem al forn 30 minuts en el cas de tenir l'aire calent o 40 minuts en el cas de no tenir-ne a 180ºC com ja hem indicat.
Espero que la proveu, és realment exquisita!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada