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dissabte, 29 de setembre del 2012

Apfelmus / Compota de poma bei Susann

Aquesta recepta l' ha fet la meva süße Susann especialment pel Blog i per vosaltres, jo encara no la he fet,  però vaig fer el més important.....tastar-la!!! Riquíssima!!!! 
Així que, apa!, aqui us la deixo, amb molt de carinyo de la Susann, des de Bielefeld.



Zutaten: für 4 Gläser Apfelmus


1,5 kg Äpfel

4 - 5 gehäufte Zucker

1 gehäuft Zitronensaft

300 ml Wasser

Zubereitung:
Zur Zubereitung des Apfelmus zuerst in einen größeren Topf Wasser, Zitronensaft und Zucker geben.
Die Äpfel schälen, entkernen , in Stücke schneiden und mit in den Topf geben.


Die Apfelmus Rohmasse zum Kochen bringen und bei mittlerer Hitze die Äpfel weich kochen lassen.



Den Topf zur Seite schieben und mit Hilfe eines elektrischen Pürierstabes die Äpfel zu Apfelmus pürieren. Je nach Geschmack kann man auch noch kleine Stücke im Apfelmus übrig lassen und nur sehr kurz mit dem Pürierstab arbeiten. Dieses Apfelkompott schmeckt genau so lecker.

Will man das Apfelmus auf Vorrat kochen, kann man es in mit heißem Wasser ausgespülte Marmelade Gläser mit ebenfalls ausgekochtem Schraubdeckel einfüllen, Deckel drauf und für ein paar Minuten auf den Kopf stellen. Wurde alles vorher mit kochendem Wasser behandelt ist die Gefahr der späteren Schimmelbildung auf dem Apfelmus recht gering.


Und das alles ohne künstliche Konservierungsmittel.
Ingredients: per a 4 gots de compota de poma

1,5 kg de pomes

4-5 culleretes de sucre
1 cullerada de suc de llimona
300 ml d'aigua

Preparació:

Per preparar la compota de poma, en una olla plena d'aigua afegirem suc de llimona i el sucre.  
Pelem les pomes, els hi traiem les llavors i les tallem a trocets. 



Ho bullim tot a foc lent, fins que les pomes estiguin toves. 




Treurem l'olla del foc  i batem fins aconseguir  la textura desitjada.

A gust del consumidor, també es  pot deixar trossos petits o treballar amb una batedora de mà. Aquesta melmelada de poma té un sabor més que deliciós.


Si volem tenir Stock, haurem  d'omplir de la nostre deliciosa compota uns envasos de vidre amb tapa de rosca i els portem a bullició (Bany Maria) Els tapem i els deixem uns dos minuts cap per vall.

Si no haguèssim fet aquest procediment de bullir els pots, es corre el riscl de que més tard li pugui sortir a la compota foridura. 



 I tot sense conservants artificials. Ideal per esmorzar o per acompanyar amb una crêpe! 

L`única diferènica que hi veig amb la nostra, és que nosaltres afegim un canó de canyella.

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