Top blocs de receptes

dimecres, 31 d’octubre del 2012

Macarrons amb salsa de pastenagues.

Aquesta salsa la vam conèixer a través del nostre amic Achim, und dia que ens van convidar ell i la Susann a sopar a casa seva. Vam quedar bocabadats amb aquest sabor que té tan mediterrani i que nosaltres aqui en Alemanya, tant trobem a faltar.
Ingredients:
250g de macarrons
50 g d'olives (poden ser negres o verdes)
1 llauna de tomàquet natural tallat a trocets
2 cebes
1 all
Sal, pebre i sucre.
Preparació:
Posarem a bullir els macarrons. 10 minutets quan l'aigua arrenca a bullició.
Ratllarem les pastenagues. Tallarem les cebes en cèrcols.  Traiem els ossos de les olives, si és el cas, i les tallarem també en cèrcols. L'all també el tallarem ben petitet.
Un rajolí d'oli d'oliva a la paella i quan ja estigui calent afegim l'all i les olives.
Ho fem un parell de minuts i aboquem la ceba.
La deixarem una miqueta a que es quedi transparent i és llavors quan aegim la pastenaga i aboquem la llauna de tomàquet.

Ho deixem que cogui una mica, que no quedi res dur i per acabar una mica de sal, pebre i sucre al gust.
Perquè no siguin sempre a la carbonara..... :-P

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada