Top blocs de receptes

dimecres, 31 d’octubre del 2012

Crema de carbassa

La tardor, temporada de bolets, castanyes, carbasses.....  i un platet calent de sopa ens ajudarà a regular el canvi de temperatura.
Aquesta sopa de carbassa l'hem fet la Susann i jo a casa seva, ja que té una cuina estupenda amb tots els estris possibles i per imaginar!

Ingredients:
3 patates
1 carbassa
1 ceba
Oli d'oliva
pebre i sal
vinagre balsàmic  o Soja blanca
curry
1l de brou de verdures 




Tallarem la carbassa en dos. Traiem les llavors i els fils que té. Ens podem ajudar amb una cullera. 
Traiem la pela i la tallem a trocets.
Possarem la ceba ben talladeta a sofreir amb una mica d'oli. 
Més tard afegirem la carbassa i la patata també pelada i tallada. 


Uns minuts més tard afegirem el brou i ho deixem bullir tot plegat uns 20 minuts. 

La triturem. Si volem que quedi més líquida, podem afegir més brou. 

Sal i pimienta al gust i posarem també una mica de vinagre balsàmic o soja blanca. A mi mágrada més balsàmic. Una mica de curry  i ja tenim llesta la nostra crema de carbassa





També es pot acompanyar amb arrós cuit, només que amb l'arrós és preferible que la crema estigui més sòlida. Als nens els hi agrada molt!




Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada