Top blocs de receptes

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Pollastre a la catalana

Aquesta recepta està entre les meves preferides. Aquesta combinació del dolç amb la carn blanca.... em pirra!!!! i amb un vinet.... ni t'explico!

Ingredients:
1 pollastre tallat a troços
2 alls sense pelar
2 tomàquets a trocets
2 cebes tallades en cèrcols
2 fulls de llorer
4 patates tallades a daus
300g entre prunes i orellanes
1 copa de vi blanc
750ml de brou de verdures o de pollastre
oli, sal i pebre

Preparació:
Posarem les prunes i les orellanes e aigua, així les hidratem.

Sal-pebrem el pollastre i el fiquem en una cassola amb una mica d'oli per rostir.
Un cop tingui el color desitjat, el retirem de la cassola. Aboquem a la cassola els alls sencers i sense pelar, a continuació la ceba i el tomàquet. Després el llorer i seguidament el pollastre de nou. A continuació afegirmen el vi blanc (si és ranci millor) i darrerament el brou i les patates tallades a daus. Ho deixem tot a foc lent durant 1 horeta.

Traiem les prune i les orellanes de l'aigua (hauran crescut una mica) i les afegim gairabé al final de la cocció perquè no es desfacin. 15 minutets més amb elles a foc lent i acompanyat amb un vin negre.... ens lleparem els dits!!!!

Persones: 4     Duració: 105 minuts       Dificultad: baixa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada